Blogopmaak

De feesten komen eraan!

Annelies Roosen • dec. 13, 2023

Nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief informeren we jullie over onze jaarlijkse vakantie en geven we wat geschenkinspiratie voor de eindejaarsfeesten. Tot slot blikken we kort terug op de afgelopen twee jaar.


Sluitingsdagen kerstvakantie

In de kerstvakantie lassen we een pauze in. Het brouwerijcafé is gesloten op vrijdag 29 december 2023 en vrijdag 5 januari 2024. Tussen de feesten en achter de schermen gaan de brouwerijactiviteiten wel gewoon door. We blijven brouwen om ons ook in 2024 van voldoende voorraad te voorzien. De bieren die in deze periode gebrouwen worden, zullen in de lente klaar zijn. Door het bier zo lang te laten rijpen en hergisten op de fles ontstaat er smaakevolutie. Dat is wat Karrelees zo uniek maakt.


Verder gelden de normale openingsdagen in december en januari. Steeds welkom op vrijdag van 14 tot 23 uur.

Geschenkpakketten en -bonnen

De feestdagen staan voor de deur en wat is er nu beter dan een uniek, lokaal en smaakvol cadeau? Leg dit jaar een geschenkpakket of geschenkbon van huisbrouwerij Karrelees onder de kerstboom. De perfecte manier om vrienden en familie te verrassen. Misschien laten ze jou er op een later moment wel van meegenieten?! 😉 Da's twee keer plezier!


Geschenkpakket basis (€22,50)

Deze pakketten worden standaard samengesteld met een fles Blond Mosaic, Tripel en Donker. Kom je ze bij ons ter plaatse kopen, dan is het mogelijk om drie andere bieren te kiezen binnen dezelfde prijsklasse (bv. drie blondes of een tripel en twee donkere). Te koop bij: huisbrouwerij Karrelees, hoevewinkel 't Hertsveld en Proxy Delhaize Leest


Geschenkpakket Vintage (€39,50)

Houden je geliefden wel van een specialleke? Dan ga je ongetwijfeld scoren met ons geschenkpakket Vintage. Daarin combineer je drie van onze vier Vintage infused bieren naar keuze. Kies uit: Mosaic & Calvados, Tripel & Rum, Donker & Grappa of Nelson & Brhum. Te koop bij: huisbrouwerij Karrelees en Huis Windels


Geschenkbon (vanaf € 10)

Trakteer je dierbaren op een onvergetelijke proeverij van verfijnde smaken. Jij kiest het bedrag dat zij mogen spenderen in ons café. Achteraan kun je een boodschap noteren, zoals op een kerstkaart. De bon is één jaar geldig en kan in meerdere schijven opgebruikt worden. Te koop bij: huisbrouwerij Karrelees

Terugblik

Het einde van het jaar is ook altijd een periode van reflectie. Met een tevreden gevoel blikken we terug op de afgelopen twee jaar. Op zaterdag 4 december 2021 stonden de eerste zes soorten Karrelees in de rekken bij hoevewinkel ’t Hertsveld en Proxy Delhaize Leest. Een week later opende de webshop. De verkoop ging hard die eerste weken, met een piek rond de feestdagen. De trein was vertrokken!


Pieter en Hanne lieten zelfs hun bakfiets pimpen, waarmee we makkelijk grote bestellingen in het centrum van Mechelen konden leveren. Dat doen we vandaag nog steeds.

Zestien maanden later, in april dit jaar, opende ons brouwerijcafé. De vierdaagse openingsweek was een schot in de roos. De dagen werden langer en we genoten samen met jullie van een prachtige zomer op het terras.

Tussendoor lanceerden we ook geregeld nieuwe bieren. De reeks Vintage infused met Huis Windels kwam tot stand, Hertsvelder Lager in samenwerking met ’t Hertsveld werd geboren en het basisaanbod breidde uit met nieuwe blondes en een tweede donker bier. Vandaag staan er zestien soorten Karrelees op de kaart. Voor Walter, de huisbrouwer, is dat waar het uiteindelijk allemaal om draait: nieuwe dingen creëren.

Beste Karrelezer


Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met vreugdevolle momenten, succesvolle avonturen en vooral veel liefde en een goede gezondheid. We waarderen jullie onvoorwaardelijke steun aan onze huisbrouwerij en kijken ernaar uit om in het komende jaar samen nieuwe herinneringen te maken.


Proost op een jaar vol heerlijke bieren, bijzondere ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen. Bedankt dat jullie deel uitmaken van de Karrelees-familie. Fijne feesten en een fantastisch 2024 gewenst!


Team Karrelees

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hieronder je contactgegevens in en ontvang geregeld updates in je mailbox.

Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Facebook, Instagram en Untappd om op de hoogte te blijven van nieuwe bieren, aanbiedingen, openingsuren en meer.

12 okt., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 07 jun., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 02 apr., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 11 nov., 2022
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 23 dec., 2021
Persbericht
Share by: