Blogopmaak

Extra openingsdagen tijdens de zomer

Annelies Roosen • jun. 07, 2023

Nieuwsbrief

De zon verwent ons rijkelijk met haar zonnestralen en de vakantie loert om de hoek. Hoog tijd om onze zomeropeningsuren aan te kondigen! We breiden het aantal openingsdagen in juni, juli en augustus een beetje uit, zodat jullie nog meer kunnen genieten van onze ambachtelijke bieren en de unieke sfeer van het brouwerijcafé.

Aan onze vrijdagen wordt niet geraakt. We blijven in de zomermaanden
iedere vrijdag open van 14 tot 23 uur. Noteer daarnaast in de agenda ook de volgende openingstijden: zondag 11/06 (14-18 uur), zondag 9/07 (14-18 uur), zaterdag 15/07 (14-23 uur), zaterdag 22/07 (14-23 uur), zondag 23/07 (9-18 uur) en zaterdag 19/08 (14-23 uur).




We hopen dat deze ruimere openingstijden jullie meer flexibiliteit geven om een bezoek aan huisbrouwerij Karrelees in jullie zomerplannen op te nemen. Want wat is er zaliger dan op een vrije namiddag naar je favoriete brouwerijcafé te fietsen en daar op een zonnig terras te kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft?

Tijdens jullie bezoek kunnen jullie nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en het brede assortiment aan bieren met veel passie door Walter gebrouwen. Of je nu houdt van een verfrissend blond bier, een smaakvolle lager, een zomerzoete tripel of een alcoholvrije appellimonade, er is voor elk wat wils.



Nieuw! Frisco's

Speciaal voor de zomer haalden we frisco's van Fine Ice uit Heffen in huis. Ze zijn met de hand gemaakt van ambachtelijk vanille-ijs, rijkelijk omhuld met melkchocolade en gegarneerd met kleurrijke spikkels. Voor de kleine honger zijn er daarnaast ook nog steeds pistolets, kaasplankjes of chips.
 

Livemuziek op vrijdag 16/06

Livemuziek krijgen we op vrijdagavond 16 juni van Asella De Vos, met gitaarbegeleiding van Walter Meuris. Het duo brengt een tiental covers en speelt het eerste nummer rond 20 uur, buiten op het terras in de voortuin.


Asella volgt sinds 2019 gitaarles bij Walter, in de gitaarschool Gizon in Sint-Katelijne-Waver. Hij is volgens velen een geweldige leraar en gitarist, die jarenlang voor Jean Bosco Safari speelde en ook tijdelijk bij The Pebbles. Het klikte zo goed tussen de twee dat ze besloten om af en toe samen op te treden. Dat deden ze in maart voor het eerst tijdens een benefietoptreden voor Kom op tegen Kanker in Café Malvine. Hun optreden bij huisbrouwerij Karrelees wordt voorlopig het laatste, want Walter trekt er voor een tijdje op uit. Gezelligheid en ambiance verzekerd!



Je vindt ons in de Grote Heide 18 bis in Leest. Fietsen mogen op de verharde oprit voor het café gestald worden. Auto's parkeren links van het huis, op de houtsnippers. Probeer steeds goed aan te sluiten zodat iedereen een plek heeft en niemand geblokkeerd wordt.

We kijken ernaar uit om jullie deze zomer te verwelkomen bij huisbrouwerij Karrelees en jullie te laten genieten van een geweldige bierervaring. Breng je vrienden, buren, familie of collega's mee, ontspan op ons terras en proost op de zomer! 



Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hieronder je contactgegevens in en ontvang geregeld updates in je mailbox.

Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Facebook, Instagram en Untappd om op de hoogte te blijven van nieuwe bieren, aanbiedingen, openingsuren en meer.

door Annelies Roosen 13 dec., 2023
Nieuwsbrief
12 okt., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 02 apr., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 11 nov., 2022
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 23 dec., 2021
Persbericht
Share by: