Blogopmaak

Terugblik op de eerste elf maanden en update over onze tarieven

Annelies Roosen • nov. 11, 2022

Nieuwsbrief

Terugblik

Bijna een jaar geleden, vlak voor de feestdagen van 2021, brachten we onze eerste reeks huisgebrouwen bieren op de markt: zes blondes, een tripel, een donker bier en een vintage fruitbier (zwarte bes). Later in 2022 kwamen daar nog twee infused bieren bij (met rum en met calvados) en volgende week lanceren we nog een derde (met grappa). Zie je even door de bomen het bos niet meer? Bekijk ons volledig aanbod op de pagina Onze Bieren


We zijn fier op wat we al verwezenlijkt hebben. Mensen die ons volgen op Facebook of Instagram krijgen af en toe een blik achter de scherm van een brouwdag, in de bottelarij of tijdens het etiketteren. Mooie momenten dit jaar waren de oogst van de eerste zomergerst en onze eerste hoppluk. We koesteren ook de degustatieavonden met Huis Windels en de vele gezellige familiemomentjes of de spontane ontmoetingen met buren, vrienden of klanten. De werkzaamheden in het brouwerijcafé schieten goed op en we tellen nu echt af naar de opening in het voorjaar.


  • Karrelees Donker

    Was lange tijd uitverkocht, maar is nu opnieuw beschikbaar. Heerlijk op koude, regenachtige dagen of bij het dessert!

    Bekijk product
  • Geschenkverpakking

    Bye bye cadeaustress! Met dit Karrelees-geschenkpakket maak je deze Kerst opnieuw gegarandeerd iemand blij 🎁🎄

    Shop nu
  • Gerst wordt mout

    Na een rustperiode van drie maanden wordt onze zomergerst op dit eigenste moment vermout. Met dank aan 't Hertsveld en Hof ten Dormaal. Een nieuw voorjaarsbier van Leestse bodem is in de maak!

    Knop
  • Tasting Windels

    Op woensdag 23 november organiseren we samen met Huis Windels een tasting in ons brouwerijcafé. We proeven onze drie vintagebieren, de drie basisbieren en bijhorende spirits.

    Info & inschrijven

Tariefwijziging

We informeren jullie via deze weg over een indexering van onze verkoopprijzen met ongeveer 15%. Dat is geen fijn nieuws, maar de huidige economische situatie laat ons weinig ruimte. De prijs van glas en ingrediënten stijgt in een razend tempo, om nog maar te zwijgen over de energiecrisis. Winst maken is voor ons geen doel op zich, plezier en passie zijn onze voornaamste drijfveren, maar het moet natuurlijk haalbaar en leefbaar blijven. Met deze tariefwijziging kunnen wij jullie dezelfde ambachtelijke kwaliteit blijven garanderen.


Tot en met dinsdag 15 november 2022 shop je in de Karrelees Webshop nog aan het oude tarief. Vanaf woensdag 16 november 2022 zijn de nieuwe prijzen op bijna alle producten van kracht. Enkel de prijs voor een vierluik Karrelees Tripel van 33 cl en voor een Karrelees-glas blijft voorlopig ongewijzigd.


Ook in Onze Verkooppunten worden de prijzen aangepast. Onze drie fysieke verkooppunten zijn: Hoevewinkel 't Hertsveld in Leest, Proxy Delhaize Leest en Huis Windels in Mechelen. Zij bepalen zelf wanneer ze de prijswijziging in de winkel doorvoeren, maar dat zal ongeveer gelijklopen met de wijziging in onze webshop.


We sluiten graag af met een positieve noot en met een woord van dank. We hebben echt een droomstart gemaakt en dat is dankzij jullie. Merci voor alle lieve berichten, oprechte complimenten en terechte feedback. Een brouwerij runnen is hard werken, maar je krijgt er zo veel voor terug. Blijf Karrelees proeven en geniet!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hieronder je contactgegevens in en ontvang geregeld updates in je mailbox.

Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Facebook, Instagram en Untappd om op de hoogte te blijven van nieuwe bieren, aanbiedingen, openingsuren en meer.

door Annelies Roosen 13 dec., 2023
Nieuwsbrief
12 okt., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 07 jun., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 02 apr., 2023
Nieuwsbrief
door Annelies Roosen 23 dec., 2021
Persbericht
Share by: